Nyheter

Bankörning

Lars-Erik skickar en hälsning från Västerås om att han trivs i vårt sällskap. Bilderna nedan är från Bankörningen den 11 september. 

Hej hej!!!
Som vanligt är man mer än välkommen i detta fantastiska gäng i SKÅNELAND, då man landar i tid, typ först på plats som vanligt…då man har huset med sej….Ha ha!! De är ju en bit Västerås-Rydsgård-Västerås… 126 mil.
Blev som vanligt mycket prat o mycket köra, syns att min svarta GEELY = Volvo blev väl använd, mååååånga lass med grus blev det.
Däremot fanns ingen sjö på banan så jag kunde sjösätta ”JESSICA” min Stridsbåt 90 som står på trailern…
Men den var kul att ha med, många titta… Några for ikring med min vita trailer oxo, sånt e kul att se…
Tack för ännu en TOPPEN DAGMed vänlig hälsning Lars-Erik.

God fortsättning

I samband med den stigande spridningen av Covid-19 väntar vi till sommaren och ser hur läget är då innan vi kan slå upp portarna för allmänheten.

Vi fick en julhälsning från vår långväga medlem Lars – Erik i Västerås. Han önskar alla God Jul och God fortsättning på det nya året. Detsamma önskar vi honom.

Tack för en toppendag

Lars-Erik var nere den 23:e maj o körde hos oss. Han åkte 03.15 på morgonen hemifrån sig och var på plats, strax efter 10-tiden.
Lars-Erik fick ett varmt välkomnande då han dök upp. Det uppskattades av honom. Han berättar att hans resa blev ca 126 mil Tur o Retur, men att det var det värt då man han kom hem vid 22.20 igen på kvällen.
 
Han har skickat in bilder från hans dag på klubben. TACK Lars-Erik.